Hozzávalók:
- 500g durum penne tészta
- 2 közepes padlizsán
- 2 kis konzerv paradicsompüré
- Bazsalikom
- 1 fej hagyma
- 1/2kg csiperke gomba (ízlés szerint más is lehet)
- 20dkg mozzarella
- Só, bors, vegeta
A padlizsánt meghámozom, apró kockákra vágom és
teljesen puhára megpárolom, majd összeturmixolom teljesen pürés állagúra.
Belekeverem a paradicsom pürét, bazsalikomot, sót, borsot, vegetát. A gombát
vékony szeletekre vágom és a kockára vágott hagymával félig megpárolom, majd
hozzáadom a padlizsán püréhez. A tésztát kifőzöm és összekeverem a
padlizsános szósszal. Mozzarellát vágok a tetejére, tepsibe rakom és a
mozzarellát rásütöm a tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése