2014. július 31., csütörtök

Csirkemell, salátával és avokádókrémmel

A hétvégén vidéken voltunk a szüleimnél és maradt egy kis csirkemell a grillezésből. Ez volt az alapja  tegnap előtti könnyű kis vacsoránknak.






Hozzávalók a salátához:
  • kígyóuborka
  • koktélparadicsom
  • füstölt sajt
  • mozzerella
  • pirított hagyma (IKEÁs)



Hozzávalók az avokádókrémhez:
  • 1 érett avokádó (akkor jó, amikor már barna a héja és puha, ha megnyomjuk)
  • 1 pohár joghurt
  • 1 cikk fokhagyma
  • bors
     
Az avokádót kettévágjuk, kivesszük a magját, majd egy evőkanál segítségével kikanalazzuk a húsát és nagyobb darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a joghurtot, az összetört fokhagymást, sót és a borsot, végül botmixerrel pépestre turmixoljuk.



  


Nincsenek megjegyzések: