2014. szeptember 16., kedd

Diéta+sport az új életmódi

Múlt héten, mikor elkezdetem a diétát, azt gondoltam, hogy elég sokk a szervezetemnek ez a rengeteg evés, mert az esetek nagy többségében, amikor enni kellet, nem voltam éhes, de ettem, mert muszáj, szóval igazán nem kell ezt a sokkot még sporttal is tetéznem. 

Múlt héten hétfőn voltam olyan bátor és ráálltam a mérlegre, mert látni akartam, hogy honnan indulok és tudni, hogy vajon nálam is működik-e a fogyás, ahogy annyi mindenki másnál, miután erre az életmódra vált.
Hívjuk, fogyásnak, vízvesztésnek vagy bármi másnak, nem az a lényeg, hanem az, hogy a mérleg -1kg-ot mutatott. Ez elég inspiráció volt ahhoz, hogy ma reggel felkeljek futni, mert ugye a diéta mellett a futás illetve bármilyen sport, amit legalább félóráig végzek és folyamatosan magas pulzustartományt biztosít, fontos, hogy valóban elinduljak a "gyógyulás" útján.
Így történt aztán, hogy egy nagyon szendvedős kelés után elindultam:


Tudom, hogy nem sok, de kezdésnek ez bőven elég volt. Innen legalább van hova fejlődni :):):). 3 holtponttal, de megállás nélkül futottam végig és azt kell, hogy mondjam, jól esett!

Utána erősítettem még lent egy kicsit:
  • 4x10 kitörés menetben
  • 2x10 fekvőtámasz
  • 2x10 tricepsz
  • 2x10 hasizom
  • 2x10 hátizom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése